Tulihan sitä aurinkoa! Ihanan kaunis päivä. 


Lähdin aamulla rannalle lukemaan ja viihdyinkin pari tuntia. Mieheni oli ihana kun liittyi seuraan ja suostui vielä kuulustelemaan minulta. Tulimme kotiin lounas "picnicille" ja tein niitä rieskarullia. Ruohosipuli-tuorejuustoa, paahtopaistia ja salaattia, namm. 





 Olemmekin viettäneet tänään harvinaisen paljon aikaa kahdestaan, sillä syötyämme lähdimme vielä kalaan. Tai no, minä istuin kalliolla ottamassa aurinkoa ja L heitteli virveliä koskeen. Yksi kala tulikin, mutta se lähetettiin takaisin pulikoimaan. 

Outo päivä ollut sinänsä, että emme ole riidelleet vielä kertaakaan. Normaalisti olisimme tiuskineet ja äksyilleet jo ainakin muutamaan otteeseen. Ehkä se on se kesä, mikä rentouttaa meitä molempia. Ja hyvä ruoka. Ja kun jostain tulee hyvä mieli, alkaa kaikki näyttää paremmalta..

Kotiin tultuamme kaivoimme pölyttyneen blenderin kaapista ja teimme terveyspommit:



 Smoothie:

1 banaani
1-2dl maitoa
1-2dl mansikka-mehukeittoa
0,5-1dl mustikoita

Ja ei kun ainekset blenderiin ja nauttimaan :)

Kävin äsken vielä pyöräretkellä: arvelisin että n. 16km lenkki tuli. Näin ainakin mieheni sanoi, kun on saman lenkin tehnyt joskus rullaluistimilla. Laitoin puhelimestani sports trackerin mielestäni päälle, mutta mittari ei ollutkaan lähtenyt käyntiin. No, hiki tuli ainakin! Nyt voin hyvillä mielin rentoutua loppuillan sisätiloissa. 
(Huom. syömishäiriöajatus: Nyt voin rentoutua.)

Kaipa sen tiedostaminen on ensimmäinen askel muutokseen. Ehkäpä menenkin tästä tekemään oikein reippaan iltapalan sen kunniaksi!