Pääsykokeet lähenee. Viikko enää aikaa lukea, enkä ole tänäkään viikonloppuna vielä koskenutkaan kirjoihin! Tänään aion lukea mahdollisimman paljon. Ajattelin pyöräillä rantaan ja ottaa vain kirjat mukaan, niin ei ole ainakaan mitään häiriötekijöitä ja saa nauttia auringosta samalla. Toivottavasti se paistaa tänään...



Eilen kävin piiiitkästä aikaa avomiehen ja kavereiden kanssa "yksillä". En ollut vapun jälkeen koskenutkaan mihinkään alkoholiin, mutta eilen join sitten yhden siiderin. Olimme erään ulkoilmafestarin olutteltassa :) Olimme varmaan vain tunnin, mutta oli ihanaa pitkästä aikaa käydä jossain. Eikä se maailma siihen kaatunut. Tai edes illan ruokailut :)

Olen nyt jo pari päivää syönyt itseni täyteen. En osaa oikein päättää onko se hyvä vai huono. Osaan kuitenkin suhtautua siihenkin jo huumorilla: nauraa illalla sille että näytän kuin 10-vuotias lapsi olisi raskaana.. Sitä se kuulemma vaatii, että on jatkuvasti ähky. Voi kuitenkin olla, että osa tästä on psyykkistä.

Olen myös kokeillut rohkeammin ruoanlaitossa. Eilen tein omena-kaneli-kanakastiketta ja (minulle vaikeaa) riisiä. Ruoka oli todella maukasta! 



Tänään vuorossa on rieskarullia! Ostimme isoja rieskoja, tuorejuustoa ja paahtopaistia, nams. Toivottavasti tulee lämmin päivä, niin voimme syödä ulkona, helluntain kunniaksi.