Noniin toverit. Kohta mennään! Ensi yönä lähdetään Korfulle :)

Kamalan nopeasti meni tämä viikko, tuntuu että olisin justiinsa ollut pääsykokeissa! Nyt jo pitäis mennä.. Pelkään hieman lentämistä, joten jännittää myös. Onneksi saatiin tehtyä lähtöselvitys jo tänään illalla ja vietyä matkalaukut jo kentälle. Aamuyöllä tarvitsee vain käydä turvatarkastuksessa ja astella koneeseen. Helpottaa vähän kun aikasin joutuu muutenkin heräämään. Lento lähtee 5.50.

Katselin sääennusteita: tasaista 28-astetta ja aurinkoa, eli hyvältä näyttää! Pitää varoa palamisen kanssa: olen vaaleaverinen ja kärähdän helposti. Luin juuri taas kamalan artikkelin ihosyövästä ja se pisti miettimään omiakin tapoja. Olen ollut (ja edelleen) aika kova ottamaan aurinkoa, enkä aina ole niin suojauksesta välittänyt. Nyt en kyllä aio hetkeäkään olla ilman aurinkorasvaa!



Toivottavasti olemme nyt L:n kanssa riitamme riidelleet, eikä tarvitse matkalla enää tapella. Itse ainakin aion lähteä rauhallisin mielin ja yrittää tehdä reissustamme ihanan ja ikimuistoisen :)

En kirjottele nyt enempää, vielä viimeiset pakkaukset tekemättä. En varmaan reissussakaan kirjoittele, joten parin viikon päästä sitten katsotaan mitä kaikkea on tapahtunut :) 

Au revoir Finland, Aloha Korfu!